Om huset

Sommerhus med 180 graders panorama havudsigt i det populære Lønstrup.

I dette sommerhus kan man få timer til at gå med at betragte det smukke sceneri lige udenfor døren; her er nemlig en fantastisk havudsigt, så langt øjet rækker. Huset er hyggeligt og praktisk indrettet med moderne og komfortable møbler og med køkken i åben forbindelse med stuen. Overalt fra stuen og køkkenet kan man se det glitrende hav, som kun ligger få hundrede meter væk. Til huset hører også en hems, hvorfra udsigten endvidere kan nydes.

Beliggenheden er i et dejligt kuperet sommerhusområde tæt på stranden, og da huset ligger højt, har man ligeledes en utrolig flot havudsigt fra terrassen. Fra den sydøstvendte terrasse kan man se havet gennem de store panoramavinduer, samtidig med at man kan opholde sig i haven helt ugeneret og med gode læforhold, så man kan drikke kaffen ude, selvom vinden er lidt frisk. Bag huset går der en lille sti og en trappe op til en privat udsigtsbænk, hvor man fornemmer at kunne se hele Nordjylland. Sommerhuset egner sig til 6 personer.

Ferieboligen er på 70 m² og er bygget i 1986. I 2017 gennemgik ferieboligen en totalrenovering. Det er ikke tilladt at medbringe husdyr.

Ferieboligen er udstyret med 1 energibesparende varmepumpe. Ferieboligen har kombineret vaskemaskine og tørretumbler. Der er desuden brændeovn. Ferieboligen er beliggende på en 867 m² stor naturgrund. Der er 200 m til havet. Nærmeste forretning er beliggende i en afstand af 200 m. Der er kun åbent i sommerperioden. Ellers er der ca. 1500 m ind til Lønstrup by. Til ferieboligen hører 36 m² åbent terrasseareal. Der er 3 m2 redskabsrum. Grill til rådighed. Parkering ved ferieboligen.

Der er i alt 3 soveværelser. Sovepladserne fordeler sig på: 4 sovepladser i dobbeltsenge. 2 sovepladser i køjeseng. Køkkenet er udstyret med 1 køleskab samt fryser med en kapacitet på 51 liter. Der er 4 induktionskogeplader, varmluftovn, mikrobølgeovn samt opvaskemaskine. Der er 1 badeværelse med bruseniche og 1 toilet.

I ferieboligen er der 1 TV. Smart-TV. HD-kanaler kan modtages.1 Bluray-afspiller. DVD-afspiller. Radio. CD-afspiller. Surroundanlæg. Der er mindst 4 danske kanaler. 1-3 svenske kanaler. 1-3 norske kanaler. Mindst 4 tyske kanaler. Der er trådløst internet til rådighed. Afslappende og velfungerende rammer for den næste ferie i ét af Nordjyllands smukkeste og mest populære ferieområder.

Bemærk: Ingen udlejning til ungdomsgrupper, hvor alle er 15-25 år. Rygning ikke tilladt. Ved overtrædelse af forbuddet opkræves et gebyr på minimum DKK 3.000,-.